Partner

Frank van Antwerpen

T 06-20369066

“Ik steek graag de armen uit de mouwen.”

Ik heb ervaring in zowel grote als middelgrote en kleine familiebedrijven. Ik heb veel respect voor de ondernemingszin en passie van de eigenaren. Ik proef de trots die ze hebben op hetgeen ze bereikt hebben en juist daar ontkiemt zich bij mij mijn loyaliteit naar die ondernemers toe, met de paplepel ingegeven door het bedrijf van mijn vader.

Ik wil die ondernemers graag helpen om het niet operationele stuk verder te verbeteren en te professionaliseren. Vaak licht daar bij hen niet hun voorkeur en ervaren zij het als een noodzakelijk kwaad. Ik geniet er van om hen te laten zien dat ze aan efficiënte, inzichtelijke en betrouwbare financiële processen veel inzicht kunnen krijgen. Ik zal er ten alle tijden voor waken dat die processen binnen de eigen organisatie geborgd zijn; die moeten door de eigen organisatie gedragen en gesteund worden. Het geeft mij voldoening als ik dat heb bereikt.

Na een start bij KPMG en het volgen van de accountancy opleiding bij het NIvRA ben via een Interne Accountantsdienst overgestapt naar het bedrijfsleven. Ik wilde meer toegevoegde waarde bieden.
Ik heb veel ervaring in de transport en logistieke sector, de bouw- en vastgoedwereld, maar ook bij allerlei soorten productie bedrijven. Bij die bedrijven heb ik vrijwel alles gedaan wat tot de portefeuille van de Financieel directeur / CFO behoort, in de meest ruime zin van het woord: financieel, fiscaal, juridisch, ICT en HRM, van herstructurering en reorganisaties tot (project)-financiering, van aankoop, verkoop en doorstart van bedrijven tot splitsen van bedrijven, van Horizontaal Toezicht tot complexe juridische kwesties en van implementeren van synergie voordelen tot ERP implementaties.
Zoals het hoort bij familiebedrijven ben ik iemand die waar voor zijn geld wil bieden en ik ben zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Spreekt dit u aan, schroom niet om contact met me op te nemen. Ik leg graag aan u uit wat wij als CFO netwerk voor u kunnen betekenen. Daarnaast kan ik u dan uitleggen welke diensten wij als totale groep in huis hebben: CPO (DNA duurzaam verbeteren), CDO (digitaliseren) en CSO (Commercieel).