Hoor de roep om verandering: Steun het Oorfonds voor een betere toekomst!

Het Oorfonds is een organisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met gehoorproblemen. Deze organisatie financiert onderzoek naar betere behandelingen en genezing van gehoorproblemen, aangezien zo’n 1,8 miljoen mensen in Nederland kampen met een vorm van gehoorbeperking. Om geld op te halen voor meer onderzoek en preventie van gehoorproblemen, zijn we op zoek naar een fondsenwerver.

Onze connectie?

Onze collega Jeffrey Janssen heeft zich pro bono aangesloten bij het fonds en vervult daar de functie van penningmeester. We vinden het belangrijk om het werk vanhet Oorfonds onder de aandacht te brengen, omdat gehoorproblemen een grote impact kunnen hebben op het

dagelijks leven van mensen. Door het Oorfonds te steunen, kunnen we bijdragen aan een betere toekomst voor mensen met gehoorproblemen.

Hoe kunt u bijdragen?

Wilt u meer weten over het Oorfonds en hoe u kunt bijdragen? Neem dan contact op met Jeffrey Janssen via [email protected]. Help ons om de zichtbaarheid van het Oorfonds te vergroten en meer steun te krijgen voor dit nobele doel.

Jeffrey Janssen CFO bij CFO netwerk